לחם בננה אגוז קיצוני
לחם בננה אגוז קיצוני דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 459 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, בננות בשלות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו מהפך לחם בננה קיצוני, אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, ו חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ.
לנפות את הקמח, מלח וסודה לשתייה לתוך קערה גדולה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את החמאה או מרגרינה וסוכר עד חלקה. מערבבים בבננות, ביצים, ואגוזים עד מעורבב היטב.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך התערובת היבשה, ומערבבים רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי מחבתות כיכר.
אופים במשך 60 עד 70 דקות בתנור שחומם מראש, עד סכין מוכנס לתוך הכתר של כיכר יוצא נקי.
בואו כיכרות להתקרר במחבתות לפחות 5 דקות, ואז להפוך על מתלה קירור, להתקרר לחלוטין. לעטוף בנייר אלומיניום כדי לשמור על הלחות. באופן אידיאלי, לקרר את הכיכרות במשך 2 שעות או יותר לפני ההגשה.