לחם בננה מקיאטו קרמל
לחם בננה מקיאטו קרמל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, סוכר חום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: גלידת קרמל מקיאטו עם טפטוף קרמל ביתי, קרמל מקיאטו טביעות אצבע, ו בראוניז מקיאטו קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם תרסיס בישול. בקערה מקציפים יחד קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
בקערת ערבוב גדולה מועכים את הבננות במזלג עד שהן כמעט חלקות, ומערבבים פנימה את קרם הקפה, השמן הצמחי, הביצים, הסוכר וגרגירי הקפה הנמס עד שגרגירי הקפה נמסים. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבלילה כמעט חלקה, ויוצקים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס למרכז לחם בננה יוצא נקי, על 1 שעה. מניחים להתקרר לפני שמוציאים מהתבנית.
ממיסים את החמאה הלא מלוחה בסיר על אש בינונית, ומערבבים פנימה את הסוכר החום ותמצית הווניל. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב להמסת סוכר, ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את הסירופ למשך 3 דקות, מניחים להתקרר לטמפרטורה חמה אך נוזלית ויוצקים את הזיגוג על לחם הבננה.
מגישים כאשר הזיגוג התייצב.