קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לחם בסיסי מאוד

לחם בסיסי מאוד
אם יש לך מים, עלייה מהירה מיידית שמרים, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: לחם לבן בסיסי (עבור מכונת לחם), לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות, ו לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם.

הוראות

1
שלב 5 אונקיות של הקמח, 1/4 כפית של השמרים, כל הדבש, וכל המים בבקבוק במיכל ישר; לכסות באופן רופף ומקרר במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק מיםבקבוק מים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2
מניחים את 11 אונקיות הנותרים של קמח, שמרים הנותרים, וכל המלח לתוך קערת מערבל לעמוד, ולהוסיף את מראש התסיסה מהמקרר. באמצעות חיבור הוו בצק, ללוש את התערובת על נמוך במשך 2 עד 3 דקות רק עד שהוא מגיע יחד. מכסים את הבצק בקערה במגבת מטבח ומאפשרים לנוח 20 דקות. לאחר 20 דקות, ללוש את הבצק במהירות בינונית במשך 5 עד 10 דקות או עד שאתה יכול בעדינות למשוך את הבצק לתוך גיליון דק כי האור יעבור. הבצק יהיה דביק, אבל לא כל כך דביק שאתה לא יכול להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בעוד הבצק ללוש, יוצקים חצי מהמים החמים למחבת רדודה ומניחים על המתלה התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
משמנים את החלק הפנימי של מיכל ישר צדדי גדול עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
5
מניחים את כדור הבצק לתוך המיכל ומניחים על המדף מעל מחבת המים. אפשר לעלות עד הוכפל בגודל, כ 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לאחר שהבצק הוכפל בגודל, להפוך אותו על גבי הדלפק, אבק קלות את הידיים עם קמח, ולחץ על הבצק עם פרקי האצבעות שלך; ואז לקפל 1 צד לקראת אמצע המסה ולאחר מכן את השני, כאילו אתה עושה ארנק קיפול משולש. חזור על הקיפול בפעם שנייה. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומאפשרים לנוח עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
תשטחו שוב את הבצק עם פרקי האצבעות שלכם ואז תקפלו את הבצק לתוך עצמו, כאילו אתם מעצבים משהו שנראה כמו מדוזה. הפוך את הבצק וסחוט את התחתית יחד כך שהמשטח העליון של הבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים את הבצק בחזרה על הדלפק ולהתחיל לגלגל בעדינות בין הידיים. אין לתפוס את הבצק, אלא לאפשר לו לנוע בעדינות קדימה ואחורה בין הידיים, נע בתנועה מעגלית. הזז את כדור הבצק לקליפת פיצה או לתחתית מחבת הסדין שזורה בקמח התירס. מכסים במגבת המטבח ומאפשרים לספסל הוכחה במשך 1 שעה, או עד שאתה לתקוע את הבצק והוא מתמלא במהירות בחזרה שבו אתה דקר אותו.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים צלחת טרה קוטה לא מזוגגת הפוכה לתנור ומחממים את התנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מערבבים את כוס המים 1/3 ואת עמילן תירס בקערה קטנה. לחשוף את הבצק לצחצח את פני השטח עם תערובת זו. לחתוך בעדינות את המשטח העליון של כדור הבצק בכמה מקומות, כ 1/3 עד 1/2 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
הוסף עוד מים חמים למחבת הרדודה אם הוא התאדה. החלק את הלחם על צלחת הטרה קוטה בתנור ואופה במשך 50 עד 60 דקות. לאחר שהלחם הגיע לטמפרטורה פנימית של 205 עד 210 מעלות F, להסיר מתלה קירור ולאפשר לשבת במשך 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות