לחם בסיסי מאוד
אם יש לך מים, עלייה מהירה מיידית שמרים, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: לחם לבן בסיסי (עבור מכונת לחם), לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות, ו לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם.
הוראות
שלב 5 אונקיות של הקמח, 1/4 כפית של השמרים, כל הדבש, וכל המים בבקבוק במיכל ישר; לכסות באופן רופף ומקרר במשך 8 עד 12 שעות.
מניחים את 11 אונקיות הנותרים של קמח, שמרים הנותרים, וכל המלח לתוך קערת מערבל לעמוד, ולהוסיף את מראש התסיסה מהמקרר. באמצעות חיבור הוו בצק, ללוש את התערובת על נמוך במשך 2 עד 3 דקות רק עד שהוא מגיע יחד. מכסים את הבצק בקערה במגבת מטבח ומאפשרים לנוח 20 דקות. לאחר 20 דקות, ללוש את הבצק במהירות בינונית במשך 5 עד 10 דקות או עד שאתה יכול בעדינות למשוך את הבצק לתוך גיליון דק כי האור יעבור. הבצק יהיה דביק, אבל לא כל כך דביק שאתה לא יכול להתמודד עם זה.
בעוד הבצק ללוש, יוצקים חצי מהמים החמים למחבת רדודה ומניחים על המתלה התחתון של התנור.
משמנים את החלק הפנימי של מיכל ישר צדדי גדול עם שמן צמחי.
מניחים את כדור הבצק לתוך המיכל ומניחים על המדף מעל מחבת המים. אפשר לעלות עד הוכפל בגודל, כ 1 עד 2 שעות.
לאחר שהבצק הוכפל בגודל, להפוך אותו על גבי הדלפק, אבק קלות את הידיים עם קמח, ולחץ על הבצק עם פרקי האצבעות שלך; ואז לקפל 1 צד לקראת אמצע המסה ולאחר מכן את השני, כאילו אתה עושה ארנק קיפול משולש. חזור על הקיפול בפעם שנייה. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומאפשרים לנוח עוד 10 דקות.
תשטחו שוב את הבצק עם פרקי האצבעות שלכם ואז תקפלו את הבצק לתוך עצמו, כאילו אתם מעצבים משהו שנראה כמו מדוזה. הפוך את הבצק וסחוט את התחתית יחד כך שהמשטח העליון של הבצק חלק.
מניחים את הבצק בחזרה על הדלפק ולהתחיל לגלגל בעדינות בין הידיים. אין לתפוס את הבצק, אלא לאפשר לו לנוע בעדינות קדימה ואחורה בין הידיים, נע בתנועה מעגלית. הזז את כדור הבצק לקליפת פיצה או לתחתית מחבת הסדין שזורה בקמח התירס. מכסים במגבת המטבח ומאפשרים לספסל הוכחה במשך 1 שעה, או עד שאתה לתקוע את הבצק והוא מתמלא במהירות בחזרה שבו אתה דקר אותו.
מניחים צלחת טרה קוטה לא מזוגגת הפוכה לתנור ומחממים את התנור ל-400 מעלות פרנהייט.
מערבבים את כוס המים 1/3 ואת עמילן תירס בקערה קטנה. לחשוף את הבצק לצחצח את פני השטח עם תערובת זו. לחתוך בעדינות את המשטח העליון של כדור הבצק בכמה מקומות, כ 1/3 עד 1/2 אינץ עמוק.
הוסף עוד מים חמים למחבת הרדודה אם הוא התאדה. החלק את הלחם על צלחת הטרה קוטה בתנור ואופה במשך 50 עד 60 דקות. לאחר שהלחם הגיע לטמפרטורה פנימית של 205 עד 210 מעלות F, להסיר מתלה קירור ולאפשר לשבת במשך 30 דקות לפני חיתוך.