לחם בצל גבינה הפוך
המתכון למשוך בנפרד לחם בצל זול יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לחם בצל גבינה הפוך, לחם בצל גבינה הפוך, ו לחם הפוך זול (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 4 1/2 אינץ מחבת כיכר מתכת. במחבת גדולה, להמיס את מקל 1/2 של חמאה ללא צינורית; יוצקים 2 כפות של חמאה מומסת לתוך קערה קטנה ושמורה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתרכך, כ 8 דקות. מערבבים את זרעי הפרג ומתבלים במלח ופלפל. לגרד את תערובת הבצל על צלחת ומקרר במשך 5 דקות, עד מקורר מעט. מערבבים בגראייר.
בינתיים, במעבד מזון, דופק את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הקוביות עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים את חלב החמאה ואת הדופק 5 או 6 פעמים, רק עד הבצק הרך נוצר.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ללוש 2 או 3 פעמים. לטפוח או לגלגל את הבצק לתוך מלבן 2 על 24 אינץ'.
מורחים את תערובת הבצל על גבי.
חותכים את הבצק לרוחב ל -10 חתיכות. מחסנית 9 חתיכות בצל בצד למעלה, ואז למעלה עם החלק האחרון, בצל בצד למטה. בזהירות להניח את הערימה במחבת כיכר מוכן ומברשת עם החמאה שמורות.
אופים את כיכר הלחם במרכז התנור במשך כ -30 דקות, עד שהוא מוזהב ועולה.
תנו ללחם להתקרר לפחות 15 דקות לפני שהוא נחשף ומגיש.