קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם בצל מקורמל עם שמן זית מתובל

לחם בצל מקורמל עם שמן זית מתובל
קרמל בצל Flatbread עם שמן זית מתובל דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, פתיתי פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם שטוח בצל מקורמל, לחם שטוח בצל מקורמל, ו בצל מקורמל ולחם שטוח טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה, מעל חום בינוני-נמוך מטגנים את הבצל והשום בחמאה במשך 20 דקות או עד חום זהוב וקרמל, ערבוב עם כף עץ, לאורך כל תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
להפוך את הבצק למחבת פיצה משומנת קלות 12 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך מעגל על 10 אינץ ' בקוטר עם הידיים שלך; (זה לא צריך להיות מושלם). באמצעות קצה הידית של כף עץ, לעשות חריצים עמוקים על 1 אינץ ' בנפרד על גבי הבצק. למעלה עם בצל מקורמל ומפזרים עשבי תיבול טריים וגבינות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת פיצהמחבת פיצה
5
טפטוף עם שמן זית ואופים ב 400 מעלות F עד חום זהוב, על 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
יוצקים את חומץ בלסמי לסיר קטן, מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מערבבים את השמן עם פתיתי צ ' ילי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בואו לשבת במשך 15 עד 20 דקות כדי לתת טעם צ ' ילי להחדיר לתוך השמן
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שמן בישולשמן בישול
9
הסר את הפיצה מהתנור טפטוף עם הפחתת בלסמי ושמן צ ' ילי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
צמצוםצמצום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור