לחם בצל-עשב
לחם בצל-עשב יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים, אבקת חלב ללא שומן מיידית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם בצל עשבי תיבול, בצל הרב פוקצ'ה לחם, ו לחם מכונת עשב ולחם חיטה קראנץ.
הוראות
שלב שמרים 1 כוס מים חמים; תן לעמוד 5 דקות.
שלב תערובת שמרים, הנותרים 3 כוסות מים חמים, קמח מחיטה מלאה, הבא 7 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד מעורבב היטב. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק רך. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; לחלק לשלישים.
רול 1 חלק של בצק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ'.
להפשיל, החל בצד קצר, לחיצה לחסל כיסי אוויר; צביטה מסתיים לאטום.
מניחים בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול. חזור עם הנותרים 2 מנות של בצק. כיסוי; תן לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח. מעיל צמרות כיכרות עם ספריי בישול.
הסר כיכרות מן המחבתות מיד; מגניב על מדפים חוט.