לחם בקר מבושל נמשך כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -29 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 530 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו לחם, שן שום, בשר בקר טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט פטריות פורטובלו צלויות , סלמון מבושל בבייקון עם רוטב פטריות-צדפות וקוביות בקר צלויות .
הוראות
1
מבשלים במחבת בשר בקר, בצל, פלפל ירוק, סלרי ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לנקז. מערבבים פנימה את הגבינה, המרק, הפטריות, הזיתים, המלח והפלפל; לערבב היטב. מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים, חותכים את הלחם לרוחב לארבע חתיכות, ואז חותכים כל חלק לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולבי
1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
בלוק גבינת קולבי
1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
שום גויה®
בלילת לחם תירס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים עם הצד החתוך כלפי מעלה על ניירות אפייה משומנים. צולים 4-5 אינץ' מהאש עד לקלוי קל. מעל תערובת בשר. צולים 4 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד שהשוליים משחימים.