קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

לחם בקר צלוי N פטריות

לחם בקר צלוי N פטריות
לחם בקר מבושל נמשך כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -29 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 530 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו לחם, שן שום, בשר בקר טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט פטריות פורטובלו צלויות , סלמון מבושל בבייקון עם רוטב פטריות-צדפות וקוביות בקר צלויות .

הוראות

1
מבשלים במחבת בשר בקר, בצל, פלפל ירוק, סלרי ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לנקז. מערבבים פנימה את הגבינה, המרק, הפטריות, הזיתים, המלח והפלפל; לערבב היטב. מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים, חותכים את הלחם לרוחב לארבע חתיכות, ואז חותכים כל חלק לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות1 בלוק (8 אונקיות) גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מרק דלעת קרמי מקרטוןמרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מניחים עם הצד החתוך כלפי מעלה על ניירות אפייה משומנים. צולים 4-5 אינץ' מהאש עד לקלוי קל. מעל תערובת בשר. צולים 4 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד שהשוליים משחימים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ