עוגת מחבת דובדבנים-שקדים
עוגת מחבת דובדבן-שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, וניל, קמח זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מחבת קוקוס דובדבן שקדים, עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, ו עוגת מחבת שקדים.
הוראות
תנור חום ל 177°. גריז 9 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם קיצור או חמאה.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען וקליפת לימון.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים עם מקצף לאחר כל תוספת. מערבבים בקמח ומלח.
מוסיפים חמאה מומסת, וניל ושקד לחלץ; מערבבים עם whisk עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת. דובדבנים בכפית באופן שווה מעל הבלילה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 5 דקות לפני חיתוך.