לחם בראוני בננה
לחם בראוני בננה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לכם בננות, תערובת בראוני בטי העליון המקורי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בראוני מערבבים לחם בננה, לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, ו לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חימום עד 177°. מחבת כיכר 9x5 אינץ ' קו עם נייר קלף בישול. גריז תחתון רק של נייר קלף עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, בננות מחית עם מזלג. מערבבים בראוני, כיס סירופ שוקולד (מתוך קופסת תערובת בראוני), חמאה מומסת וביצים רק עד לחלח.
אופים 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר כיכר מן המחבת כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 3 שעות.