לחם ג'ינג'י נוסף
צריך לחם ללא חלב וצמחוני? לחם ג'ינג'י נוסף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 414 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ג'ינג'ר, ביצים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ג'ינג'י-מאפינס לחם, מכונת לחם לחם ג'ינג'י, ו לחם לחם לבן גדול במיוחד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה וקמח תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ'.
מערבבים יחד קמח, קינמון, ציפורן, ג ' ינג ' ר טחון, סודה לשתיה ומלח.
בקערה גדולה מערבבים סוכר עם שמן, מיץ, מולסה, ביצים וג ' ינג ' ר טרי בקערה גדולה.
מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר מגובש. מערבבים פנימה תערובת קמח.
אופים במשך שעה 1, או עד בודק עוגה יוצא נקי. הפעל סכין סביב הקצה כדי לשחרר את העוגה, ושחרר את דפנות התבנית.