לחם ג'ק-או-לנטרן
אם יש לך לחם לחם לחם בצק, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו ג'ק-או-לחם פנס, ג'ק-או-לנטרן., ו כעכים של ג'ק-או-לנטרן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הכיכרות בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים עלייה עד להכפלה, 45 דקות עד שעה אחת.
אגרוף בצק למטה, ללוש כיכרות יחד בקערה ולעצב לכדור.
להעביר כדור למדפסת 15"x12" תבנית אפייה. עם ידיים משומן או מערוך מקור קל, לשטח את הכדור לתוך 13"x11" אליפסה.
חותכים את העיניים, האף והפה; הפתחים צריכים להיות לפחות 1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב. (כדי ליצור כיכרות קטנות, לחלק את הבצק ל 4 חתיכות שוות להתגלגל לתוך 6 " x4 "אליפסות; העין, האף ופתחי הפה צריך להיות לפחות 1 עד 1 1/2 אינץ' רחב.) הרם את הבצק לגזור ואופים על מחבת אחרת או להשתמש לקישוט.
מכסים את הבצק בצורת בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות עד נפוחות, על 20 דקות.
מערבבים ביצה עם חלב; מברשת על בצק.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.