הל-קרמל קוקוס קרם
קרמל Cardamom-קוקוס קרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תרמילי הל, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Cardamom-קרם שוקולד בטעם קרמל, קרם קוקוס קרמל, ו קרם קוקוס קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קל מעיל 8 (6-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול.
שלב 1/2 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה. מבשלים 4 דקות נוספות או עד הזהב (לא לערבב). מיד לשפוך לתוך ramekins מוכן, להטות במהירות כדי מעיל תחתית של כוסות.
מחממים חלב, קוקוס והל מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני, כבד עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מסננים את תערובת החלב דרך מסננת בדולח לתוך קערה בינונית. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לסחוט מעל קערה לשחרר לחות. להשליך מוצקים.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, חצי חצי, מלח, וביצים בקערה גדולה; בהדרגה להוסיף תערובת חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 25 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע. קריר לחלוטין במים.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני רפרפת; צמרמורת לפחות 6 שעות. שחרר קצוות של רפרפת. הפוך את חביצת כוסות על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.