לחם גבינה ברזילאי (פאו דה קוויג'ו)
ניתן להכין את המתכון לחם גבינה ברזילאי (פאו דה קוויג'ו) בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 240 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה מכלמתכונים יש 2139 אוהדים. אם יש לכם חלב סויה, שום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פ סיידו דה קוויג'ו (לחם גבינה ברזילאי), פאו דה קוויג'ו-לחם גבינה ברזילאי, ו פאו דה קוויג'ו (לחם גבינה ברזילאי).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
יוצקים שמן זית, מים, חלב ומלח לסיר גדול ומניחים על אש גבוהה. כשהתערובת מגיעה לרתיחה מסירים מהאש מיד ומערבבים פנימה קמח טפיוקה ושום לתערובת אחידה. מניחים בצד לנוח למשך 10 עד 15 דקות.
מערבבים את הגבינה והביצה לתערובת הטפיוקה עד לאיחוד טוב, התערובת תהיה שמנמנה כמו גבינת קוטג'. זרוק כדורים מעוגלים בגודל 1/4 כוס מהתערובת על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצמרות משחימות קלות, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב לחם גבינה עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנרד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![רנארד ברוט]()
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה