קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

לחם גבינה ברזילאי (פאו דה קוויג'ו)

לחם גבינה ברזילאי (פאו דה קוויג'ו)
ניתן להכין את המתכון לחם גבינה ברזילאי (פאו דה קוויג'ו) בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 240 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה מכלמתכונים יש 2139 אוהדים. אם יש לכם חלב סויה, שום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פ סיידו דה קוויג'ו (לחם גבינה ברזילאי), פאו דה קוויג'ו-לחם גבינה ברזילאי, ו פאו דה קוויג'ו (לחם גבינה ברזילאי).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
יוצקים שמן זית, מים, חלב ומלח לסיר גדול ומניחים על אש גבוהה. כשהתערובת מגיעה לרתיחה מסירים מהאש מיד ומערבבים פנימה קמח טפיוקה ושום לתערובת אחידה. מניחים בצד לנוח למשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מערבבים את הגבינה והביצה לתערובת הטפיוקה עד לאיחוד טוב, התערובת תהיה שמנמנה כמו גבינת קוטג'. זרוק כדורים מעוגלים בגודל 1/4 כוס מהתערובת על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
טפיוקה.טפיוקה.
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצמרות משחימות קלות, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב לחם גבינה עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנרד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
רנארד ברוט
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה