לחם דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
לנפות את הקמח, קינמון, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח יחד.
בקערה נפרדת, מערבבים את הסוכר, שמן צמחי, ביצים ווניל.
שלב הן תערובות ולקפל את זרעי דלעת מגורר דלעת. לאחר המרכיבים משולבים כל לשפוך לתוך לא מקל 9 על ידי 5 על ידי מחבת כיכר 3 אינץ'. אם המחבת שלך היא לא לא מקל מעיל זה עם חמאה וקמח.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות. בשלב זה סכין מוכנס לתוך אמצע כיכר צריך לצאת נקי. מגניב במשך 15 דקות ולצאת על מדף קירור. מגניב לגמרי. עבור מאפינס הטמפרטורה צריכה להיות גם 325 מעלות F., אבל אופים במשך 30 דקות.