לחם דלעת מושלם לכולם (ללא גלוטן וטבעוני )
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן, תבלין פשטידת דלעת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. מתכונים דומים: לחם דלעת מושלם לכולם (ללא גלוטן וטבעוני ) , לחם דלעת טבעוני ללא גלוטן, ו לחם חמוציות דלעת-ללא גלוטן וטבעוני.
הוראות
קל גריז וקמח (השתמשתי קצת קמח אורז חום) 4 מיני כיכר פחים, ולחמם מראש את התנור שלך כדי 325ºF.In קערה בינונית, לשלב את הקמחים, עמילנים, מסטיק xanthan, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים, ומלח. הגדר aside.In קערה גדולה, לשלב את הסוכר, דלעת, שמן, סירופ מייפל, מים, וניל.מערבבים את תערובת הקמח עד שהכל פשוט משולב. זה למעשה הופך להיות חלק במהירות.מחלקים את הבלילה בין פחיות מוכן שלך, להחליק את צמרות עם החלק האחורי של כף או מרית, שכן זה יהיה קצת עבה.
אופים את הלחם במשך 45 עד 55 דקות, או עד המשרד למגע. הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת כאשר נעשה, ויהיה השחמה קלות, אבל קיסם מוכנס עשוי להניב כמה פירורים קטנים מאוד, אז אני לא להסתמך על מבחן קיסם.
בואו כיכרות מגניב במשך 10 דקות, לפני פקיעתם החוצה כדי להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.להתנגד לדחף לחתוך לתוך כיכרות אלה בעוד עדיין חם. כמו כל לחם, הם יהיו קצת מתפוררים כאשר חם, אבל מוצקים בצורה מושלמת כפי שהם מגניבים.