לחם הבננה של אמא
לחם הבננה של אמא יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, בננות, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות משמנים מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם 2 כפיות חמאה.
מערבבים 1 כף סוכר עם 1 כפית קינמון בקערה קטנה, ויוצקים את התערובת למחבת החמאה. לסובב ולהקיש על המחבת כדי להפיץ קינמון-סוכר בכל רחבי החלק הפנימי של המחבת, עד השפה.
בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, 1 כפית קינמון, ואת אגוז מוסקט. בקערת ערבוב גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה עם 1 כוס סוכר עד שמנת; לנצח ביצים, אחד בכל פעם, עד משולב היטב. מערבבים את הבננות מחית וחלב.
מערבבים בתערובת הקמח רק עד לחות ביסודיות (כמה גושים הם בסדר), לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מפזרים את החלק העליון של הבלילה עם 1 כפית יותר של סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, כ 1 שעה.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת כדי לסיים קירור על מתלה תיל.