לחם הבננה של אמא עם פצפוצי שוקולד
לחם הבננה של אמא עם פצפוצי שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו לחם בננה עם שבבי שוקולד, לחם בננה עם שוקולד צ'יפס וג' ינג'ר, ו חמאת בוטנים-לחם בננה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 1/2-מחבת כיכר זכוכית ליטר
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מערבבים יחד את וניל, ביצים ומיץ תפוזים בכוס מדידה או קערה קטנה. שמנת את הסוכר והחמאה בקערה בינונית עד צהוב חיוור ורך, על 5 דקות.
מוסיפים את תערובת הביצים ומכים עד שמנת.
יוצקים את הקמח ב 2 קבוצות לתוך הבלילה ומערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated. מערבבים את שבבי השוקולד עם כף עץ.
יוצקים לתוך מחבת כיכר משומנת ואופים 1 שעה, מכסה בקלילות עם נייר אם החלק העליון מקבל חום מדי. מגניב, להסיר מהמחבת לחתוך.
מגישים מאובקים עם הסוכר ' ממתקים.