לחם הבננה של דודתי.
לחם הבננה של דודה שלי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחות הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, שבבי שוקולד, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו לחם הבננה של דודתי., פודינג הבננה של דודה בטי, ו לחם הדלעת המושלם של דודה מרג'י עם פצפוצי שוקולד (ו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מערבבים את הבננות והחומץ יחד בקערה, ומניחים בצד. קרם את הסוכר והחמאה יחד בקערה גדולה עד שמנת וחלק, ואז להכות את הביצים. מערבבים בתערובת הבננה השמורה. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח יחד עד שהתערובת נקייה מגושים.
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה וסוכר עד מעורבב היטב, ומערבבים את האגוזים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
מורחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
בואו מגניב במחבת על 5 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.