לחם הבננה של דודה שלי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחות הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, שבבי שוקולד, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו לחם הבננה של דודתי., פודינג הבננה של דודה בטי, ו לחם הדלעת המושלם של דודה מרג'י עם פצפוצי שוקולד (ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים את הבננות והחומץ יחד בקערה, ומניחים בצד. קרם את הסוכר והחמאה יחד בקערה גדולה עד שמנת וחלק, ואז להכות את הביצים. מערבבים בתערובת הבננה השמורה. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח יחד עד שהתערובת נקייה מגושים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
בננה
חומץ
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה וסוכר עד מעורבב היטב, ומערבבים את האגוזים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חתיכות אגוז
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
4
מורחים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
בואו מגניב במחבת על 5 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.