לחם הגבינה הטוב ביותר אי פעם
לחם הגבינה הטוב ביותר אי פעם דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 515 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, בצל ירוק, גבינת צ' דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון, לחם גבינת בצל (מכונת הכנת לחם), ו גבינת מכונת לחם ולחם בייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
תחתוך את הבגט הצרפתי לחצי לאורכו.
בקערה בינונית, מערבבים את גבינת מונטריי ג 'ק, גבינת צ' דר, מיונז ובצל ירוק קצוץ.
מורחים את התערובת באופן שווה על חצאי הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות, או עד הגבינה נמסה.