לחם החמוציות המפורסם של סבתא לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 1482 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 159 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם ארוחת בוקר זולה למדי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: לחם החמוציות המפורסם של סבתא, פודינג הלחם של סבתא, ו פודינג הלחם של סבתא.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים או משמנים תבנית כיכר אחת בגודל 9 על 5 על 3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה.
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת ללחם חמוציות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.