לחם הסודה האירי של מקנמרה
לחם הסודה האירי של מקנמרה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתיה, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
גריז 8 1/2x4 1/2-מחבת כיכר אינץ'.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, 9 כפות סוכר, ומלח בקערת הערבוב של מערבל דוכן גדול על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מערבבים בחמאה עד בשילוב יסודי.
מקציפים בחלב, ואז ביצים, ואז צימוקים, המשלבים כל מרכיב היטב לפני הוספת הבא.
להעביר בצק למחבת כיכר מוכן ומפזרים 1 כף סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם עלה והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 45 דקות. Tester קיסם או עוגה מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.
מגניב במשך כ 10 דקות לפני חיתוך. הטוב ביותר מוגש חם.