קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם הסודה האירי של סבתא מקנדרוז

לחם הסודה האירי של סבתא מקנדרוז
מתכון סבתא McAndrews ' לחם סודה אירי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. ארוחת הבוקר הזאת 407 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לכם צימוקים, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם הסודה האירי של סבתא דולורס, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת, לטאטא יחד ביצים, חלב חמאה, ושמן תירס. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח, ויוצקים בתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמן תירסשמן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים כמה פעמים, רק עד שהמרכיבים מתחברים לבצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח, ועם ידיים מקומטות לעצב בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
בצקבצק
4
מניחים את הבצק על תבנית אפייה מוכנה, וחותכים צלב גדול בחלק העליון בסכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
5
מניחים את הלחם על מתלה באמצע של התנור שחומם מראש, ואופים עד חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור