לחם הסודה האירי של קינסייל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לחם הסודה האירי של קינסייל. והוא מספק כ 10 מנות . ארוחת הבוקר הזאת 167 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לך סודה לשתיה, חלב חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים קמח מחיטה מלאה, 1/2 כוס קמח לכל מטרה, סודה ומלח.
מוסיפים חלב חמאה, 1/3 כוס שמן, מולסה; מערבבים עד רטוב היטב.
לשפשף מחבת עוגה 9 אינץ ' עם שמן, ואז אבק עם קמח לכל מטרה. לגרד את בלילת הלחם למחבת ולפלס להפיץ.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד הלחם משחימים היטב ופשוט מתחיל למשוך מן הצדדים, 35 עד 45 דקות.
בואו מגניב במחבת לפחות 5 דקות.
חותכים את כיכר לתוך טריזים במחבת או היפוך מחבת, להתהפך, לחתוך לתוך טריזים.