קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות8
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם הפסחא הנפלא של ג'ויס

לחם הפסחא הנפלא של ג'ויס
לחם הפסחא הנפלא של ג'ויס לימון הוא צמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 6 אוהדים. אם יש לכם שמרים, ביצים, תמצית לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו לחם הפסחא לימון, צבעי ביצים טבעיים, לחם קלוע, עוגיות לימון ורעיונות טובים אחרים לחג הפסחא, ו לחם קציץ אגוזים דלעת פנטסטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את שתי הכמויות של מים חמים למכונת לחם ומוסיפים חמאה, ביצים, תמצית לימון, קמח לחם, סוכר ושמרים בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק ולהפעיל את המכונה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
קמח לחםקמח לחם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
גריז 3 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
3
הסר את הבצק כאשר המחזור נגמר; לחתוך את הבצק ל 3 חתיכות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים כל חתיכה לתוך כדור ומניחים לתוך מחבת עוגה מוכנה; לכסות ולתת לעלות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים כיכרות בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®