לחם זוקיני גלי שוקולד
אם יש לכם אבקת קקאו, אגוזי מלך, שבבי שוקולד חצי מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו לחם זוקיני גלי שוקולד, שוקולד צ'יפס שמן זית קישואים לחם, ו לחם זוקיני שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9 x 5 מחבת כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר יחד.
מוסיפים קישואים, מים, וניל; מערבבים. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה ותבלינים פשטידת דלעת. מערבבים אגוזים.
מחלקים את הבלילה לשניים, ומוסיפים אבקת קקאו וצ ' יפס שוקולד לאחד החצאים.
יוצקים בלילה פשוטה לתחתית מחבת כיכר.
יוצקים בלילת שוקולד על גבי בלילת רגיל.
אופים עד עץ לבחור מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב 10 דקות, ולהסיר מחבת. לאחסן במקרר.