לחם זוקיני לח במיוחד
לחם זוקיני סופר לח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מלח, קמח, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקו את משפחתכם וחבריכם בלחם הקישואים הסופר לח הזה, עוגת זוקיני שוקולד לחה במיוחד, ו לחם בננה לח במיוחד.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז 2 8x4 אינץ מחבתות כיכר או 2 12 כוס מחבתות מאפין.
מניחים את הקישואים במסננת ומניחים בצד כדי לנקז לקערה או לשקוע.
לנפות את הקמח, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה. ליצור גם באמצע תערובת הקמח; לשלב את רסק התפוחים, וניל, ביצים, חמאה, אגוזי מלך, וקישואים מנוקז במרכז הבאר.
מערבבים עד שכל החומרים משולבים לתוך הבלילה; לשפוך לתוך מחבתות כיכר.
אופים את הכיכרות בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה עבור כיכרות לחם או 25 דקות עבור מאפינס. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.