לחם זוקיני עם פצפוצי שוקולד
אם יש לכם אבקת אפייה, קישואים, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . נסו לחם זוקיני עם פצפוצי שוקולד, לחם זוקיני עם פצפוצי שוקולד, ו לחם זוקיני עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
גריז וקמח שני מחבתות כיכר 4x8 אינץ'.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עד אור קצף; מערבבים בשמן צמחי, סוכר, תמצית וניל, וקישואים עד לשלב ביסודיות.
לטאטא קמח, אבקת קקאו, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת.
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת קישואים.
מערבבים אגוזי מלך קצוצים ושוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכרות יוצא נקי, כ 1 שעה.
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת כדי לסיים קירור על מדפים תיל.