לחם זוקיני שוקולד I
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שוקולד צ'יפס שמן זית קישואים לחם, לחם זוקיני שוקולד, ו לחם זוקיני שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'. בקערת מיקרוגל בטוחה, שוקולד מיקרוגל עד נמס. מערבבים מדי פעם עד השוקולד הוא חלק.
בקערה גדולה, לשלב ביצים, סוכר, שמן, קישואים מגורדים, וניל ושוקולד; לנצח היטב. מערבבים את קמח סודה לשתיה, מלח וקינמון. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.