לחם זית ושום קלמטה
זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לחם שום זית קלמטן, סלט טונאן וארטישוק על לחם זית קלמטן עם גבינת פרובולון ואיולי עשבי תיבול ושום טריים, ו לחם זית קלמטן.
הוראות
בקערה בינונית ממיסים סוכר ב 1/2 כוס מים חמים. כדי הוכחה שמרים, מערבבים שמרים ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות במקום חמים.
מחממים תנור ל 105 מעלות צלזיוס (40 מעלות צלזיוס). מחממים קערה חסינת תנור בתנור.
מניחים קמח בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים מלח ודופק לכמה שניות.
יוצקים שמרים אטומים לקמח דרך חור. מוסיפים מיד את 3/4 כוס המים החמים הנוספים, ואז את שמן הזית. תהליך כ 1 דקה או עד בצק כדור מנקה את הצדדים של מעבד קערה. אם הבצק רטוב מדי מוסיפים מעט קמח דרך החלק העליון בזמן העיבוד, או אם יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים.
מוציאים את המכסה ומעבירים את הבצק לקערה המחוממת. מכסים בצלחת או בניילון.
מניחים לתפוח 1/2 שעה במקום חמים.
בקערה קטנה שלבו שום טחון וזיתים קצוצים. הניחו בצד.
לאחר שהבצק תפח מעבירים בצק ללוח מקומח קלות. יוצרים כניסה בבצק ומניחים בתוכו תערובת זיתים. ללוש בצק 10 פעמים. עיקר התערובת צריכה להישאר באמצע הבצק. יוצרים בצק לצורת בולי עץ או כיכר עגולה.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה משומנת ומניחים כיכר מעל. הפעל תנור ל 150 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) במשך 2 דקות ולאחר מכן לכבות.
תנו לבצק לתפוח בתנור חם למשך 1/2 שעה, או עד שהוא בהיר ונפוח.
הסר כיכר והעלה את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
אופים לחם בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות או עד שהכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה.
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.