קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לחם זית ושום קלמטה

לחם זית ושום קלמטה
זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לחם שום זית קלמטן, סלט טונאן וארטישוק על לחם זית קלמטן עם גבינת פרובולון ואיולי עשבי תיבול ושום טריים, ו לחם זית קלמטן.

הוראות

1
בקערה בינונית ממיסים סוכר ב 1/2 כוס מים חמים. כדי הוכחה שמרים, מערבבים שמרים ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 105 מעלות צלזיוס (40 מעלות צלזיוס). מחממים קערה חסינת תנור בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
3
מניחים קמח בקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מוסיפים מלח ודופק לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
5
התחל מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
יוצקים שמרים אטומים לקמח דרך חור. מוסיפים מיד את 3/4 כוס המים החמים הנוספים, ואז את שמן הזית. תהליך כ 1 דקה או עד בצק כדור מנקה את הצדדים של מעבד קערה. אם הבצק רטוב מדי מוסיפים מעט קמח דרך החלק העליון בזמן העיבוד, או אם יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
כבה את מעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מוציאים את המכסה ומעבירים את הבצק לקערה המחוממת. מכסים בצלחת או בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
9
מניחים לתפוח 1/2 שעה במקום חמים.
10
בקערה קטנה שלבו שום טחון וזיתים קצוצים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
לאחר שהבצק תפח מעבירים בצק ללוח מקומח קלות. יוצרים כניסה בבצק ומניחים בתוכו תערובת זיתים. ללוש בצק 10 פעמים. עיקר התערובת צריכה להישאר באמצע הבצק. יוצרים בצק לצורת בולי עץ או כיכר עגולה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
זיתיםזיתים
12
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה משומנת ומניחים כיכר מעל. הפעל תנור ל 150 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) במשך 2 דקות ולאחר מכן לכבות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
תנו לבצק לתפוח בתנור חם למשך 1/2 שעה, או עד שהוא בהיר ונפוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
הסר כיכר והעלה את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
אופים לחם בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות או עד שהכיכר נשמעת חלולה כשמקישים עליה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור