קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
אירועיםחג המולד
מגזין

לחם חג המולד הצ'יליאני

לחם חג המולד הצ'יליאני
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, ברנדי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם, לחם חג המולד, ו Julekake-לחם חג המולד.

הוראות

1
בכוס 2 כוס מדידה, מערבבים יחד 1/2 כוס מים חמים (105°F עד 46°) וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מפזרים שמרים מעל ומערבבים, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. מערבבים בקמח, מכסים בניילון נצמד, ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שספוג עולה לראש כוס המדידה, 20 עד 30 דקות. לחשוף ומערבבים תערובת למטה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר עד רכות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מלח וגלידה ומכים עד לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הוסף 3 ביצים, 1 בזמן, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
להוסיף ספוג ופעימה עד בשילוב.
5
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
מוסיפים 1 כוס קמח שנותר, נשאר 1 ביצה, ברנדי, וניל ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הגדל את המהירות לבצק בינוני והכה עד שהוא חלק וגמיש, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מוסיפים דובדבנים, צימוקים כהים וזהובים ופירות מסוכרים ומערבבים במהירות נמוכה עד לתאגיד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
9
חמאה קלה נקייה, קערה גדולה. להפוך את הבצק על משטח העבודה וליצור כדור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
להעביר בצק לקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים קערה בנוחות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות באזור חם, ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
קוטר 8 אינץ ' קו (בחלק העליון)עציץ עם לסכל רדיד גריז קל. (לחלופין, גריז קל 9 אינץ 'קוטר המחבת springform עם 3 אינץ' -צדדים גבוהים.) להפוך את הבצק על משטח העבודה ללוש 1 דקה, ולאחר מכן להעביר לסיר או למחבת. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות באזור חם, ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר לעטוף פלסטיק מבצק במחבת ולהעביר מחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
אופים 20 דקות, ולאחר מכן להניח גיליון נייר רופף על גבי כיכר. המשך לאפות עד שהלחם מנופח היטב וזהוב-חום, כ -25 עד 30 דקות יותר. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז unmold וקריר לחלוטין לפני חיתוך ואכילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* המסת השמרים במים שהוא הטמפרטורה הנכונה היא המפתח: מים שאינם חמים מספיק יגרמו לעלייה איטית מדי; מים חמים מדי יהרגו את השמרים, והבצק לא יעלה בכלל. השתמש מדחום קריאה מיידית כדי לבדוק את הטמפרטורה של המים: כדי לקבל קריאה מדויקת, להתחיל עם יותר מים ממה שאתה צריך, ולאחר מכן לשפוך את תוספת.* הקפד להשתמש שמרים יבשים פעילים •לא מיידי.* לפני שתתחיל, הקפד שהחמאה והביצים שלך בטמפרטורת החדר. כדי לחמם את הביצים, למקם אותם בקערה קטנה ולאחר מכן להוסיף כמה שינויים של מים חמים כדי לכסות.* מערבל עומד הוא הטוב ביותר לעשות את הלחם הזה, שהוא רך מדי ללוש ביד ומתיש ללוש על ידי ערבוב. השתמש מצורף ההנעה לתוצאות הטובות ביותר.* תכסיס של אופה: השתמש בעטיפה ריקה של חמאה כדי לשמן את הקערה לעלייה.* כאשר נותנים את הבצק לעלות, לחפש אזור חם, ללא טיוטה של המטבח. אם המטבח שלך הוא קר במקצת, להפוך את התנור על ההגדרה הנמוכה ביותר שלה ולהגדיר את הבצק על הכיריים (אבל לא קרוב מדי פתחי התנור).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o