לחם חג המולד הצ'יליאני
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, ברנדי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם חג המולד Panettone למכונת הלחם, לחם חג המולד, ו Julekake-לחם חג המולד.
הוראות
בכוס 2 כוס מדידה, מערבבים יחד 1/2 כוס מים חמים (105°F עד 46°) וסוכר.
מפזרים שמרים מעל ומערבבים, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. מערבבים בקמח, מכסים בניילון נצמד, ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שספוג עולה לראש כוס המדידה, 20 עד 30 דקות. לחשוף ומערבבים תערובת למטה.
בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף משוט, לנצח חמאה וסוכר עד רכות, על 5 דקות.
מוסיפים מלח וגלידה ומכים עד לשלב הבא.
הוסף 3 ביצים, 1 בזמן, פועם היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף ספוג ופעימה עד בשילוב.
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מוסיפים 1 כוס קמח שנותר, נשאר 1 ביצה, ברנדי, וניל ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה.
הגדל את המהירות לבצק בינוני והכה עד שהוא חלק וגמיש, כ-5 דקות.
מוסיפים דובדבנים, צימוקים כהים וזהובים ופירות מסוכרים ומערבבים במהירות נמוכה עד לתאגיד.
חמאה קלה נקייה, קערה גדולה. להפוך את הבצק על משטח העבודה וליצור כדור.
להעביר בצק לקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים קערה בנוחות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות באזור חם, ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
קוטר 8 אינץ ' קו (בחלק העליון)עציץ עם לסכל רדיד גריז קל. (לחלופין, גריז קל 9 אינץ 'קוטר המחבת springform עם 3 אינץ' -צדדים גבוהים.) להפוך את הבצק על משטח העבודה ללוש 1 דקה, ולאחר מכן להעביר לסיר או למחבת. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות באזור חם, ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 191°.
הסר לעטוף פלסטיק מבצק במחבת ולהעביר מחבת לתנור.
אופים 20 דקות, ולאחר מכן להניח גיליון נייר רופף על גבי כיכר. המשך לאפות עד שהלחם מנופח היטב וזהוב-חום, כ -25 עד 30 דקות יותר. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז unmold וקריר לחלוטין לפני חיתוך ואכילה.
* המסת השמרים במים שהוא הטמפרטורה הנכונה היא המפתח: מים שאינם חמים מספיק יגרמו לעלייה איטית מדי; מים חמים מדי יהרגו את השמרים, והבצק לא יעלה בכלל. השתמש מדחום קריאה מיידית כדי לבדוק את הטמפרטורה של המים: כדי לקבל קריאה מדויקת, להתחיל עם יותר מים ממה שאתה צריך, ולאחר מכן לשפוך את תוספת.* הקפד להשתמש שמרים יבשים פעילים •לא מיידי.* לפני שתתחיל, הקפד שהחמאה והביצים שלך בטמפרטורת החדר. כדי לחמם את הביצים, למקם אותם בקערה קטנה ולאחר מכן להוסיף כמה שינויים של מים חמים כדי לכסות.* מערבל עומד הוא הטוב ביותר לעשות את הלחם הזה, שהוא רך מדי ללוש ביד ומתיש ללוש על ידי ערבוב. השתמש מצורף ההנעה לתוצאות הטובות ביותר.* תכסיס של אופה: השתמש בעטיפה ריקה של חמאה כדי לשמן את הקערה לעלייה.* כאשר נותנים את הבצק לעלות, לחפש אזור חם, ללא טיוטה של המטבח. אם המטבח שלך הוא קר במקצת, להפוך את התנור על ההגדרה הנמוכה ביותר שלה ולהגדיר את הבצק על הכיריים (אבל לא קרוב מדי פתחי התנור).