לחם חום בוסטון מלית עם בייקון טרגון
לחם חום בוסטון מלית עם בייקון ו טרגון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. גשו לסופר וקנו טרגון, עירית, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו לחם כפול מלית עם חמאה חומה, בייקון & מרווה, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 121°. מחלקים את כל קוביות הלחם בין 2 גליונות אפייה מעוטרים.
אופים עד הלחם יבש, על 1 1/2 שעות.
בייקון מוקפץ במחבת גדולה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר. זרוק את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
מוסיפים חמאה לטפטופים וממיסים על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, כ 7 דקות.
מוסיפים בצל, עירית, טרגון, מלח, פלפל, בייקון שמורות קערה עם לחם; לזרוק לשלב. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
חמאה 9x9x2 אינץ ' תבנית אפייה.
מוסיפים מרק עוף לתערובת הלחם וזורקים כדי להרטיב.
מכסים מלית בנייר כסף ואופים 40 דקות (50 דקות אם בקירור). לחשוף ולאפות עד השחמה קלה על גבי, על 20 דקות יותר.