לחם חיטה דבש IV
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שמרים, חלב צרוב, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה מדהים. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה ,לחם מחיטה דבש ללא חלב ליצרן הלחם שלך , ולחם מחיטה מלאה דבש .
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא מבעבע, ואז מסירים מהאש.
מערבבים פנימה שמן צמחי, דבש ומלח; מניחים להתקרר עד שהוא פושר. מחממים מראש 3 1/2 או 5 ליטר סיר לבישול איטי ומשמנים קלות את תבנית האפייה המתאימה.
יוצקים את תערובת החלב הפושרת לקערה גדולה. ממיסים את השמרים בחלב.
מערבבים פנימה את הקמח לכל מטרה ואת הקמח המלא בכוס אחת בכל פעם. מקציפים היטב עד שהבצק מתחבר.
מניחים את הבצק בתבנית אפייה מוכנה.
מניחים את הכלי בתנור איטי, מכסים ומבשלים על חום גבוה במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים על התחתית.
מניחים על רשת לצינון לפני ההגשה.