לחם חיטה דבש אני
לחם חיטה דבש אני צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 334 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חמאה, שמרים עלייה מהירהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה מלאה שיבולת שועל דבש, ו לחם חיטה דבש.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים 1/2 כוס.
מערבבים חלב, 1/4 כוס מים, קיצור, דבש, מלח וקמח חיטה במעבד מזון או קערה.
מערבבים בתערובת שמרים, ולתת לנוח 15 דקות.
מוסיפים קמח לחם ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור. ללוש בצק על ידי עיבוד 80 שניות נוספות במעבד מזון, או לערבב ללוש ביד 10 דקות.
מניחים את הבצק בקערה עם חמאה, והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
תן לבצק לעלות במשך 45 דקות, או עד שכמעט הוכפל.
אגרוף למטה, ולחלק את הבצק לשניים.
מרדדים כל חצי, ולדפוק את הבועות. טופס לתוך כיכרות, ולמקם בחמאה 9x5 מחבתות לחם אינץ'. חמאה צמרות הבצק, ולכסות באופן רופף עם ניילון נצמד.
בואו לעלות באזור חם עד הוכפל; עלייה שנייה צריכה לקחת כ 30 דקות.
מניחים מחבת קטנה של מים על המדף התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים במשך 25 עד 35 דקות, או עד צמרות הן חום זהוב כהה. חמאת קרום בזמן חם. חותכים כאשר מגניב.