קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לחם חיטה דבש אני

לחם חיטה דבש אני
לחם חיטה דבש אני צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 334 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חמאה, שמרים עלייה מהירהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה מלאה שיבולת שועל דבש, ו לחם חיטה דבש.

הוראות

1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
2
מערבבים חלב, 1/4 כוס מים, קיצור, דבש, מלח וקמח חיטה במעבד מזון או קערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חיטהקמח חיטה
קיצורקיצור
דבשדבש
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מערבבים בתערובת שמרים, ולתת לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
4
מוסיפים קמח לחם ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור. ללוש בצק על ידי עיבוד 80 שניות נוספות במעבד מזון, או לערבב ללוש ביד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מניחים את הבצק בקערה עם חמאה, והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
תן לבצק לעלות במשך 45 דקות, או עד שכמעט הוכפל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
אגרוף למטה, ולחלק את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
8
מרדדים כל חצי, ולדפוק את הבועות. טופס לתוך כיכרות, ולמקם בחמאה 9x5 מחבתות לחם אינץ'. חמאה צמרות הבצק, ולכסות באופן רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
בואו לעלות באזור חם עד הוכפל; עלייה שנייה צריכה לקחת כ 30 דקות.
10
מניחים מחבת קטנה של מים על המדף התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
אופים במשך 25 עד 35 דקות, או עד צמרות הן חום זהוב כהה. חמאת קרום בזמן חם. חותכים כאשר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור