לחם כפית
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 129 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אבקת אפייה, חלמונים, קמח תירס אבן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול; מערבבים בחלב ורוטב חם. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 15 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים חלמונים בקערה בינונית. כפית 1/2 כוס תערובת קמח תירס חם לתוך חלמונים ביצה. מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת קמח תירס הנותרים.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מניחים אבקת אפייה וחלבוני ביצה בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת קמח תירס. מקפלים הנותרים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת קמח תירס. תערובת כפית בעדינות לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה ונפוחה.