לחם כפרי ורוטב מרווה
לחם כפרי ורוטב מרווה מסתובבים 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 583 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצה, גזר, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו די גרועה. נסו נקניק כפרי ורוטב מרווה, לחם מרווה כפרי, ו שמנת המדינה ההלבשה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להזהבה.
מוציאים את הנקניקייה בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מוסיפים חמאה לשומן המוצג במחבת, ואז מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מסירים את התערובת מהאש ומקפלים פנימה את המרווה. מגרדים את התערובת לקערה גדולה ומניחים להתקרר מעט.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
כאשר תערובת הירקות התקררה מעט, מוסיפים את הנקניקיות לקערה.
מוסיפים את הביצה והלחם ומערבבים לציפוי.
מוסיפים את ציר העוף עד שהתערובת לחה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
חמאה תבנית אפייה גדולה לגרד את התערובת לתוך המנה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד להזהבה.