לחם לבן בסיסי
לחם לבן בסיסי יכול להיות רק הלחם שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 13 מנות. אם יש לך שמן צמחי, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם לבן בסיסי, לחם לבן בסיסי, ו לחם לבן בסיסי-טייק 2 (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר במים חמים. מערבבים היטב; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות או עד מבעבע.
מערבבים תערובת שמרים, 1/2 כפות סוכר, מלח, שמן, וחצי הקמח בקערת ערבוב גדולה. מקציפים תערובת במהירות נמוכה של מערבל חשמלי עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש 8 דקות או עד חלק וגמיש.
מניחים בצק בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה. הפוך על משטח מקומח; תן לנוח 15 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 14-x 7 אינץ'. החל בקצה הצר, להפשיל בצק; לחץ בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר. קמצוץ קצוות לאטום.
מניחים בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר משומנת היטב 9x 5x 3 אינץ'. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם מחבת מיד; מגניב על מתלה חוט.