ניתן להכין את המתכון של לחם נפרד מדבש תוך שעה ו-15 דקות בערך. תמורת 52 סנט למנה, אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 6 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 297 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם לימון משולש עשוי פשוט עם מכונת לחם ומחבת בונדט, לחם לימון נפרד עשוי פשוט עם מכונת לחם ומחבת בונדט, ובצל בלום לחם שום (Pull Apart Bread).
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות (10 כוסות)
ועוד לשמן
ציוד שתשתמש בו
לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
2
מוסיפים את החלב, הקיצור, הסוכר, המלח, הביצים ו-2 כוסות הקמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
(לפחות 14 אינץ' X 10 אינץ')
כתשו סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
3 כוסות שזיפים טריים פרוסים (בערך 1-1/4 פאונד)
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
, כמו שמן קנולה
6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
5
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כתשו סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר
אגרוף
6
מגלגלים כל אחד ל-16 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן. מברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 חבילה שמרים יבשים לתפיחה מהירה
4-1/2 כפיות קיצור
7
שלבו את שאר מרכיבי המילוי; לפזר על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
שרוכים ליקריץ
כתשו סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר
8
רול אפ בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד ארוך. צבוט תפר כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
4-1/2 כפיות קיצור
9
חותכים כל אחד ל-16 פרוסות.
10
מניחים, עם הצד החתוך כלפי מטה, בחתיכה אחת משומנת 10 אינץ'. מחבת צינור. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווה
11
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים במחבת 10 דקות לפני הופכים לצלחת הגשה. בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הזיגוג; מחממים עד שהסוכר נמס.