לחם מטוגן מסוכר חום
לחם מטוגן מסוכר חום הוא ... צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 870 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לחם, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו לחם מטוגן מסוכר חום, טוסט צרפתי מסוכר חום אפוי, ו כוסות פרנץ ' טוסט בצבע סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים בסיר בגודל בינוני וחום מעל חום בינוני.
תרסיס 13" x9 " צלחת אפייה עם שמן צמחי שאינו מקל.
יוצקים תערובת חמה לתבנית אפייה.
מניחים לחם פרוס על תערובת לדחוף פרוסות לחם מקרוב יחד.
מקציפים ביצים; מוסיפים חלב וניל ומערבבים מעט.
יוצקים תערובת ביצים על לחם, מכסים כל פרוסה היטב.
מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים בין לילה. למחרת בבוקר, לחשוף ולאפות ב 350 מעלות במשך 30 דקות.