לחם מנגל גביני
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, לחם מנגל גביני עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 459 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 31%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מטבל לחם מנגל חזיר גביני, מחבת מנגל גבינה, ו מנגל עוף זול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד לשקיפות, 5 עד 10 דקות. מערבבים פרג לתערובת בצל.
חותכים לחם לפרוסות ומשאירים אותם עדיין מחוברים בתחתית הכיכר. שים פרוסת גבינה אמריקאית לכל חריץ; כף תערובת זרעי פרג לכל חריץ. עוטפים כיכר בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -30 דקות.