לחם מערבולת דגנים Cinnnamon
מערבולת דגנים Cinnnamon לחם הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, מים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים, אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת, ו לחם דגני סובין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את השמרים, 2 כפות סוכר, ומים בקערה של מערבל לעמוד שלך.
תן לזה לעמוד דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את קמח הלחם. ללוש עם הוו הבצק עד התערובת חלקה וגמיש.
מוסיפים את המלח, הוניל, ו -3 כפות חמאה ולושי עד שכולם משולבים במלואם. מכסים את הקערה ולתת את שאר הבצק עד הוכפל בגודל, כשעה.
קמח את משטח העבודה שלך מחממים את התנור ל 177°. להפוך את הבצק ואת הטופס לתוך מלבן מחוספס.
מגלגלים אותו לכ -9 אינץ 'על ידי 18 אינץ'.
מפזרים את הדגנים, הקינמון, הנותרים 2 כפות סוכר על הבצק, משאיר על סנטימטר חשוף על אחד הקצוות הקצרים.
מגלגלים את הבצק, בסגנון ג ' לירול, החל בקצה הקצר מול הקצה שהשארת חשוף. אל תגלגל את זה חזק. כאשר אתה מגיע לסוף, לאטום את התפר ואת הקצוות ולשים את הבצק לתוך מחבת לחם 9x5. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלה, כ -40 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים ב 177° עד כיכר השחמה יפה, כ 40 דקות. כ -10 דקות לפני הלחם נעשה אפייה, לצחצח את החלק העליון עם כף 1 הנותרים של חמאה.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.