לחם מפצח אני
לחם מפצח אני יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 279 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ תפוזים, חזיר, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: לחם פיצוח, סבתא מכינה לחם תירס., ו גרנולה סובין קראקלין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת חסינת תנור 10 אינץ', מטגנים את החזיר עד פריך.
מוסיף בצל, ומבשלים עד רק רך.
מסננים את השומן הנוזלי, ושומרים 2 כפות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח.
מערבבים ביצים, דבש, חלב חמאה ומיץ: מערבבים לתוך תערובת קמח תירס. מערבבים בשר חזיר ובצל.
להחזיר שומן שמור למחבת, וחום עד חם מאוד.
מעבירים לתנור, ואופים במשך 30 עד 35 דקות.