לחם מתוק פורטוגזי III
לחם מתוק פורטוגזית III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 859 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, ביצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות. . נסו לחם מתוק פורטוגזי, לחם מתוק פורטוגזי II, ו לחם מתוק פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה בינונית, לנצח 6 ביצים והסוכר יחד עד אור ורך. מנפים את הקמח והמלח לקערה גדולה. מערבבים את השמרים המומסים, את תערובת הביצה והסוכר ואת החמאה המומסת, המקוררת. מוסיפים לאט את החלב לתערובת הקמח עד לבצק של עקביות עבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק רך וגמיש, כ -15 דקות.
מניחים לתוך קערה משומנת היטב, ומכסים במטלית לחה. להפריש לעלות לילה.
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז שני מחבתות עוגה עגולות 10 אינץ'. מחלקים בצק לשניים, מעצבים לתוך כיכרות עגולות, ומניחים למחבתות מוכנות.
מברשת את צמרות עם ביצה מוכה.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 15 דקות, ואז טמפרטורה נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים עוד 40 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.