קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות16
ציון בריאות16
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מתוק פורטוגזי III

לחם מתוק פורטוגזי III
לחם מתוק פורטוגזית III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 859 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, ביצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות. . נסו לחם מתוק פורטוגזי, לחם מתוק פורטוגזי II, ו לחם מתוק פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה בינונית, לנצח 6 ביצים והסוכר יחד עד אור ורך. מנפים את הקמח והמלח לקערה גדולה. מערבבים את השמרים המומסים, את תערובת הביצה והסוכר ואת החמאה המומסת, המקוררת. מוסיפים לאט את החלב לתערובת הקמח עד לבצק של עקביות עבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק רך וגמיש, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
4
מניחים לתוך קערה משומנת היטב, ומכסים במטלית לחה. להפריש לעלות לילה.
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
5
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז שני מחבתות עוגה עגולות 10 אינץ'. מחלקים בצק לשניים, מעצבים לתוך כיכרות עגולות, ומניחים למחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מברשת את צמרות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
7
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 15 דקות, ואז טמפרטורה נמוכה יותר ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים עוד 40 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה