לחם מתפרק בייקון
את המתכון ניתן להכין לחם מתפרק בייקון בערך 40 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רצועות בייקון, ביסקוויטים של חלב חמאה, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם בייקון מתפרק, בייקון ברי לפרק לחם, ו פטריות (בייקון) לפרק לחם.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד לבישול אך לא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר לניקוז. ביסקוויטים נפרדים; חותכים כל ביסקוויט לרבעים.
בקערה גדולה שלבו את הגבינה, תערובת ההלבשה, השמן והבייקון.
מניחים מחצית מחתיכות הביסקוויט בתוך 10 אינץ ' משומן. מחבת צינור מחורץ; מפזרים מחצית מתערובת הגבינה. למעלה עם חתיכות ביסקוויט הנותרים תערובת גבינה.
אופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.