לחם נקניק
לחם נקניק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפרוני, בצל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. . נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), לחם נקניק, ו SRC: לחם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת רול על פי הוראות החבילה, לתת לעלות רק פעם אחת, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
במחבת גדולה מחממים את נקניק החזיר ופפרוני ומתנקזים היטב.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת נקניק מבושל, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, גבינת צ ' דר, 2 ביצים מכות, פתיתי פטרוזיליה, אבקת שום, אבקת MSG, פתיתי בצל, אורגנו. מערבבים עד בשילוב טוב.
מחלקים את הבצק עלה לשניים. על לוח מקומח לרדד חצי מלבן בעובי 1 אינץ'.
מורחים 1/2 של המילוי על המלבן. החל בגליל סוף רחב פעמיים ואז לקפל בצדדים. המשיכו לצלם עד הסוף, וודאו שהחותם למעלה. חזור עם החצי שנותר.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת בנדיבות עם ביצה מוכה. השתמש קיסמים כדי לעזור להחזיק את התפר סגור.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.