צלעות כבש צלע במרינדה
צלעות כבש צלע במרינדה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 635 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל סדוק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית נסו צלעות כבש במרינדה, צלעות כבש במרינדה, ו צלעות כבש במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שמן, שום, קליפה, מיץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מניחים צלעות בצלחת זכוכית רדודה.
יוצקים מרינדה על צלעות; לפנות מעיל שני הצדדים של צלעות. מכסים בניילון נצמד ומשרים במקרר לפחות 2 שעות; הופכים צלעות כמה פעמים.
מטלית חום. צלוי צלעות על 4 סנטימטרים מחום במשך 3 דקות. הפוך; צלייה 3 או 4 דקות או עד טמפרטורה פנימית רושם 140 מעלות על מדחום מיידי לקרוא עבור בינוני נדיר, או צלייה ארוכה יותר עבור doneness הרצוי.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.