לחם סחרור קינמון
ניתן להכין את המתכון של לחם קינמון תוך כ-50 דקות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-2 גרם שומן. תמורת 13 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר קונדיטורים, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 15%. מתכונים דומים: לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון ולחם מערבולת קינמון.
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את שמונת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-10 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל בצק.
מגלגלים בצורה הדוקה בסגנון ג'לי רול, החל מהצד הקצר. צבוט תפרים וקצוות כדי לאטום.
מניחים את התפר כלפי מטה בשניים משומנים ב-9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות. מכסים בנייר כסף; אופים 5-10 דקות יותר או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.
בקערה גדולה, מערבבים את הסוכר של הקונדיטורים, הווניל וחלב מספיק כדי להגיע למרקם הרצוי; לטפטף על כיכרות חמות.