כיכרות לחם בטעם כתום וחמאה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לחם עוגת חמאה ריחני כתום, עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ריסוס שלוש מחבתות כיכר 8 על 4 אינץ ' (חד פעמי הם בסדר) עם תרסיס שמן צמחי, אבק עם קמח ולסדר אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת כיכר
3
בקערה בינונית, לטאטא את קמח העוגה עם אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר ואת גרידת תפוזים במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
גרידה כתומה
קמח עוגה
קינמון
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
4
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, פועם היטב בין תוספות וגירוד בצד של הקערה. מקציפים את השמנת החמוצה ואת הוניל. במהירות נמוכה, להכות את החומרים היבשים ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה ולהתחיל ולסיים עם מרכיבים יבשים; לקפל בעדינות רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שמנת חמוצה
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן להחליק את צמרות; הקש בעדינות פעם לשחרר כל אוויר.
6
אופים את כיכרות הלחם במשך כ 45 דקות, סיבוב גיליון האפייה באמצע, עד בודק עוגה מוכנס במרכז כל כיכר יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
להעביר את הכיכרות למתלה במשך 20 דקות, ואז להפוך אותם על המדף ולהגדיר אותם בצד ימין עד מגניב. אבק עם סוכר של ממתקים, פרוסה ומגישים.