לחם עם כפית רוקפור, פולנטה ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Roquefort, פולנטה, ו פרושוטו כפית לחם. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 172 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גבינת רוקפור, חלבונים ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר, לחם כפית, ו לחם כפית.
הוראות
מעיל קל 6 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. תניח בצד.
מערבבים חלב פולנטה בסיר בינוני, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית חום; מבשלים 4 דקות או עד עבה.
מוסיפים גבינה ופרושוטו, מערבבים עד שהגבינה נמסה.
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת פולנטה; מקפלים בעדינות בחלבון הביצה הנותר. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות; לארגן מנות על תבנית אפייה.
מניחים לחם כפית בתנור. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד לחם כפית נקבעים.