לחם שום בצל גבינה
לחם שום בצל גבינה יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך בגטים, גבינת פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו בצל מקורמל ולחם שום גבינת עיזים, מרק בצל עם לחם גבינה שום הרבי, ו בצל ולחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס את הבגטות הצרפתיות באלכסון לפרוסות 3/4 אינץ'.
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה.
מערבבים את הבצלים והשום במחבת. מבשלים ומערבבים עד מכרז. להפריש להתקרר.
בקערת ערבוב, לשלב את גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ומיונז.
על גיליון עוגיות, לסדר את פרוסות לחם צרפתי בשכבה אחת.
מורחים את תערובת הבצל והשום על פרוסות הלחם.
מורחים את תערובת הגבינה והמיונז על תערובת הבצל והשום על פרוסות הלחם. לצלות כ 5 דקות, עד הגבינה תוססת מעט השחמה.