לחם פאי תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לחם פאי תפוחים. מנה אחת מכילה 4353 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 215 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום קל, וניל, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ללחם התפוחים הזה יש טעם של פאי תפוחים., ללחם התפוחים הזה יש טעם של פאי תפוחים., ו ללחם התפוחים הזה יש טעם של פאי תפוחים..
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. מרססים מחבת כיכר בגודל 9x5x3 אינץ ' עם ספריי בישול לא-מקל; מניחים בצד.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, או בקערה גדולה עם מערבל חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה במשך כ 30 שניות.
מוסיפים סוכרים ומערבבים עד לשלב טוב.
להוסיף חלב חמאה ואבקת אפייה; לנצח עד בשילוב.
להוסיף ביצים וניל; לנצח עד משולב היטב.
בקערה בינונית, לשלב קמח, עוגת תפוחים תבלין ומלח, לטאטא עד בשילוב.
לאט להוסיף את תערובת הקמח לקערה ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
מקפלים תפוחים, פקאנים וחמוציות.
הבלילה כפית למחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה. הכן את ציפוי streusel.
בקערה קטנה, לשלב סוכר חום, קמח ותבלינים עוגת תפוחים. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך חמאה עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים בפקאנים. כף streusel ציפוי מעל הבלילה, לחיצה עליהם בעדינות לתוך הבלילה.
אופים במשך 60 עד 65 דקות או עד שקיסם עץ מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר מהמחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. לעטוף ולאחסן לילה לפני חיתוך.